Vjeshtë në Berlin! 5 Ditë - 379€

 

Vjeshtë në Berlin !!

5 Ditë - 379€

Nisja 27 Nendor

Berlin 1

Në pagesën përfshihen:
1. Udhëtimi vajtje-ardhje me avion Prishtinë - Berlin - Prishtinë.
2. Transferta dhe Shëtitjet me autobuz.
3. Akomodimi në hotel për 4 netë.4. Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit.
5. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
6. Transferimi me autobus për në Aeroportin e Prishtinës.
7. Lejohet të merret me vete në avion vetëm një bagazh me përmasa deri në 56 x 45 x 25 cm. (Kujdes - Mbi këto përmasa dhe Bagazh për checkin ka shpenzime ekstra).

Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Hyrjet në monumente dhe muzeume.

Programi:

Dita e Parë: Nisja me Autobus nga Tirana në Aeroportin e Prishtinës. Fluturimi direkt Prishtinë - Berlin. Nisja nga Prishtina në orën 13.35. Mbrritja në Berlin në orën 16.05. Udhëtimi me Autobus për në Dresden. Mbrritja në Dresden. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

Dita e Dytë: Mëngjesi në Hotel. Paradite, Vizitë rreth 2 orë në Monumentet e Dresdent. Nisja për në Leipzig. Mbrritje në Leipzig. Pasdite, Vizitë rreth 2 orë e Monumenteve të Leipzigut. Nisje për në Berlin, Mrritje në Berlin. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

Dita e Tretë: Mëngjesi në Hotel. Vizitë në Monumentet e Berlinit, si: Porta e Bradenburgut, Reichstag, Katedralja e Berlinit, Flea Market, Pallati Charlottenburg etj. Fjetje në Hotel.

Dita e Katërt: Mëngjesi në Hotel. Vizitë në: Potsdamer Platz, Jewish Muzeum, Checkpoint Charlie, Alexander Platz, Muri i Shembur i Berlinit, Pasdite, Të lirë për shopping.

Dita e Pestë: Mëngjesi në Hotel. Transferimi me autobus për në Aeroportin e Berlinit. Flutuimi për në Prishtinë, Nisja në orën 10.25. Mbrritja në 12.50. Transferimi me autobus nga Prishtina në Tiranë.

 

Për më tepër detaje na kontaktoni në
trevis_traveltours@hotmail.com

Ju mirëpresim.

Trevis Travel & ToursNa kontaktoni duke plotesuar formen e meposhtme