Udhetim ne Dubai!

Udhetim ne Dubai!

  • 5 Ditë €569
  • 6 Ditë €609
  • 8 Ditë €709

Programi 4 nete /5 dite 
Nisje më 5, 12, 19 Tetor, 30 Nëntor, 7, 14 Dhjetor, 11 Janar, 1, 8, 15 MarsDubaiProgramiI 5 nete / 6 dite
Nisje më 4, 11, 18 Nëntor, 2, 9 Dhjetor, 3, 10, 24 Shkurt, 5, 10, 17 Mars
Programi 7 nete / 8 dite
Nisje më 9, 23, Tetor, 6, Nëntor, 18 Dhjetor, 15 Janar, 8 Shkurt.

Çmimi përfshin:
- Fluturim Direkt Vajtje - Ardhje Shkup Dubai, 
- Assistencë në Aeroportin e Dubait.
- Fjetje në Hotel sipas zgjedhjes,
- Mëngjeset në Hotele,
- Shëtitje Panoramike gjysëm dite në Dubai.
- Transfertë vajte ardhje Aeroport Hotel.
Kujdes: Asistenca, Shëtitja në Dubai dhe të gjitha Ekskursionet janë në anglisht.

Nuk janë përfshirë:
- Taksa e Qytetit që paguhet në Hotel.- Ekskursionet janë opsionale.
- Siguracioni Shëndetësor, sugjerohet, por nuk është i detyrueshëm.

Kujdes: Udhëtimet janë Individuale, të pa shoqëruara nga Shoqërues në Shqip. Asistenca, Shëtitja në Dubai dhe të gjitha Ekskursionet janë në anglisht.

Shtesë për Vizë në Dubai €80

Eksursionet Opsionale:
- Vizitë në Abu Dhabi, Drekë dhe Pije €80
- Shëtitje dhe Darkë Safari në Shkretëtirë €60
- Shëtitje dhe Darkë me Kroçiere Dhow €60
- Ngjitje në Ndërtesën më të lartë Burj Khalifa €70
- Dubai Miracle Garden €50
- Tur i Old Bazar €50

OFERTE SPECIALE
Zbritje për Rezervime të Hershme deri më 18 Shtator.
-€30 për çdo person të rritur dhe fëmije 6 vjeç e sipër në Hotelin Saffron Boutique, në Paketat 5 Ditë.
-€40 për çdo person të rritur dhe fëmije 6 vjeç e sipër në Hotelin Saffron Boutique, në Paketat 6 Ditë dhe 8 Ditë
-€40 për çdo person të rritur dhe fëmije 6 vjeç e sipër në Hotelet Golden Tulip Al Barsha, Carlon Palace dhe Jood Palace në Paketat 5 Ditë, 6 Ditë dhe 8 Ditë.

 

 

Për më tepër detaje na kontaktoni në
trevis_traveltours@hotmail.com

Ju mirëpresim.

Trevis Travel & ToursNa kontaktoni duke plotesuar formen e meposhtme