Dubai me gjithe luksin e tij perrallor vjen sot ne nje pakete promocionale qe nuk mund ta humbisni!

 

Dubai

Dubai me gjithe luksin e tij perrallor vjen sot ne nje pakete promocionale qe nuk mund ta humbisni!


Cmim I pabesueshem: 766 euro/person dhe mos e vrisni mendjen per asgje.

DT: 24-30 TETOR

  • Fluturim vajtje – ardhje *nisje nga Tirana
  • Qendrim ne Hotel Comopolitan Dubai 4*
  • Mengjes + Darke te perfshira
  • Transferta vajtje – ardhje e perfshire

Oferta eshte momentale prandaj nxitoni te rezervoni

Për më tepër detaje na kontaktoni në
trevis_traveltours@hotmail.com

Ju mirëpresim.

Trevis Travel & ToursNa kontaktoni duke plotesuar formen e meposhtme