Trevis Travel & Tours


Me një eksperiencë 5-vjeçare, “Trevis Travel & Tours” operon me sukses në tregun shqiptar të turizmit.

Agjensia jonë u krijua në vitin 2010 dhe që atëherë ofron të gjitha shërbimet për udhëtimet dhe pushimet e klientëve tanë.

Udhëtimet turistike janë një specialitet i “TREVIS TRAVEL & TOURS”.

më shumë ›

Ofertat më të fundit

 • Kefalonia

  Nisje: 5 Korrik, 26 Korrik, 9 Gusht, 16 Gusht, 23 Gusht

  259 Euro


 • Dubai

  Nisja 24 Tetor

  766 Euro


 • Lefkada

  Nisje: 31 Maj – 7, 14, 21, 28 Qershor – 5, 12, 19, 26 Korrik – 2, 9, 16, 23, 30 Gusht – 6 Shtator

  179 Euro

 • Krociere
  Greqi

  Nisje 30 Gusht

  459 Euro